Táskarugós matracok típusai


Táskarugós matracok a matracokkal támasztott igényeket követve a legmodernebb alapanyag kombinációkban elérhetők.
Jelenleg a Magyarországi piacon a következő táskarugó típusok a legkedveltebbek:

Latex táskarugós matrac

Táskarugós Latex matrac

A latex betét a matracban tökéletesen felveszi a test alakját. Tapasztalatból tudjuk, hogy nagyon tartós és komfortos, illetve az alakváltozással szemben ellenálló. Fontos, hogy a latex garantálja a matrac hangtalanságát miközben mozgunk rajta.

Kókuszbetétes táskarugós matrac

Táskarugós kókusz-gyapjú matrac

A kókusz mint tudjuk egy természetes anyag, amely kókuszdiófa kérgéből származik. A kókusz szálak könnyű és nagyszerűen szellőzik. Allergiások számára jó hír, hogy antiallergén tulajdonságokkal is rendelkezik.

Memóriahabos táskarugós matrac

Táskarugós memóriahabos matrac

Ezekben a matracokban termoplasztikus hab-memóriahabot használnak. Jó hír, hogy a memóriahab betét a matracban a gerinccel kapcsolatos panaszokat egyértelműen csökkenti. Alvás közben alkalmazkodik a test alakjához. A memóriabetétes táskarugós matracok minimalizálják a nyomást, biztosítva, hogy nyugodtan aludjunk.

Táskarugós matrac HR habbal

Táskarugós matrac HR habbal

Mi is az a HR hab betét a matracban?A HR hab nagyon puha és rugalmas hab, amely a kókuszréteg felett helyeznek el a matrac gyártók. Rendkívüli komfortot biztosít.

Bizonytalan a megfelelő választásában?
Kérje táskarugós matrac szakértőnk ingyenes tanácsadását!


Melyik típusú táskarugós matrac érdekli?

 
 
 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A kitöltött űrlap elküldése semmilyen nemű anyagi kötelezettséggel nem jár, Ön csupán megbízást ad az oldal üzemeltetőinek, hogy ajánlatukkal felkeressék Önt.