Hogyan készül?


Táskarugós matracok gyártása során táskarugók a matracot 9 zónára bontják. Ezen sávok külön-külön a test adott részéhez igazodnak. Ez azért fontos, mert a testünk egyes részei más-más alátámasztási erőt igényelnek alvás során. A Lengyelországban gyártott FDM matracok esetén egy új speciális technológiát használnak. A NanoHARD technológiával a rugók gyártásához megnövelt számú tekercselésű, kétszeresen edzett huzalt használnak. Ezzel az új módszerrel a betét élettartamát több mint 30 %-kal sikerült meghosszabbítani a hagyományos rugós technológiához képest.

A táskarugós matracok eesetén a rugók külön zsebben találhatók. A megfelelő rugó feszítéssel elkerülik a benyomódás kockázatát. A rugók közötti kapcsolat hiánya kényelmesebbé, jobbá teszi a pihenésünket, mivel minden fajta forgás, forgolódás a partnerünk számára nem lesz érezhető.

A rugós, táskarugós matracokat a brit születésű gépészmérnök James Marshall alapította a céget 1900-ban, a Marshall-rajongók Kanadában és a matrac ő alkotta a tavasszal vagy táskarugók, de a Nyugat Marshall nevű tavasszal. Bonnell felderítése az öregedés és az elavult gyártó táskarugót kidolgozott elvét zsákrugót varrott, hogy a kisebb tavaszi test és egy kis zsák ruhát mozog szinte függetlenül. Persze, sokkal jobb, mint elődje, de még mindig messze a pont rugalmas matrac alulról, nem pedig az a tény, hogy a különböző rugós matracok zseb nem a legjobb áron.

Természetesen rugós matracok ergonómiai táska alakíthatósága klasszisokkal jobb meghaladja Bonnell rugós matrac, de megfelelő zónája mindössze a magasabb kategóriákban. És még mindig ott fémhalmazzal alvás együtt az ágyunkban, milyen negatív hatásai elektromágneses kísérletileg bizonyított módon egészségtelen sugárzás és a fejlesztés a nemzet kiemelkedő szerepet növelheti.

Rugós matracok Bonell rugós matracok ár talán a legnépszerűbb, de ismertek jobb formában táska tavasz, más néven táskarugók, szintén nagy népszerűségnek örvendenek. Mindegyikük hosszú élettartam, nagy áramlás és a nagy rugalmassági jellemzőket.

A táskarugós matracoknál nincs probléma a párok közötti súlykülönbséggel, mivel a táskarugók következtében a matrac elfordulása, valamint a benyomódás a nehezebb partnernél sem jön létre.

Bizonytalan a megfelelő választásában?
Kérje táskarugós matrac szakértőnk ingyenes tanácsadását!


Melyik típusú táskarugós matrac érdekli?

 
 
 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A kitöltött űrlap elküldése semmilyen nemű anyagi kötelezettséggel nem jár, Ön csupán megbízást ad az oldal üzemeltetőinek, hogy ajánlatukkal felkeressék Önt.